به گزارش صدای بورس، شرکت سرمایهگذاری وثوق امین با نماد «وثوق» در افشای اطلاعات بااهمیت گروه ب، جزئیات معاملهای را اعلام کرد که بر اساس آن سهام چهار شرکت وابسته از گروه مژده را به ارزش بیش از ۳۳ هزار و ۲۹ میلیارد ریال خریداری کرده است.
این معامله در تاریخ ۱۴۰۵/۰۴/۱۰ انجام شده و موضوع آن در چارچوب افشای معاملات موضوع ماده ۱۲۹ اصلاحیه قانون تجارت و همچنین مطابق تبصره ۴ ماده ۷ دستورالعمل حاکمیت شرکتی ثبت شده است.
بر اساس اطلاعات منتشرشده، طرفهای معامله شامل شرکت مژده وصل شیراز، مژده وصل پارسیان، شگرف ابزار فارس و بهین قالب ایرانیان هستند که با سهامدار مشترک با شرکت وثوق امین در ارتباطاند. همچنین میزان سهام مستقیم و غیرمستقیم عضو ذینفع در طرف معامله ۱۰۰ درصد اعلام شده است.
جزئیات مالی معامله
مبلغ معامله: ۳۳,۰۲۹,۵۸۰ میلیون ریال
ارزش بازار داراییهای مورد معامله: ۳۳,۰۲۹,۵۸۰ میلیون ریال
ارزش دفتری داراییهای مورد معامله: ۱۱,۱۲۸,۹۷۶ میلیون ریال
نسبت ارزش دفتری داراییها به کل داراییهای شرکت: ۲۵.۸۶ درصد
نسبت ارزش کل معامله به کل درآمد فروش سال قبل: ۰ درصد
طبق اعلام شرکت، فرآیند تعیین قیمت این داراییها توسط کانون کارشناسان رسمی دادگستری انجام شده است. همچنین در بخش توضیحات آمده که دلیل انجام معامله با اشخاص وابسته، پیدا نشدن شرکتهای مناسب برای سرمایهگذاری عنوان شده است.
نحوه تسویه معامله
وثوق امین اعلام کرده است که تسویه این معامله از طریق افزایش سرمایه از محل سلب حق تقدم از سهامداران فعلی و به نفع فروشنده انجام میشود. مبنای قیمتگذاری نیز قیمت پایانی سهام در روز ۱۴۰۵/۰۳/۱۹ و به مبلغ ۳۸,۳۰۰ ریال برای هر سهم خواهد بود.
در توضیحات تکمیلی این اطلاعیه آمده است که شرکت اقدام به خرید سهام شرکتهای گروه مژده، به عنوان اشخاص وابسته، کرده و مدارک مربوطه نیز ارائه شده است.



نظر شما